Castiga un Playstation 3
Am hotarat ca dovada de recunostinta fata de donatori sa facem o mica competitie pentru urmatoarele 4 luni.La fiecare 2 saptamani o sa dam premiu un Playstation 3.
In ce consta competitia?
Este foarte simplu.De acest premiu vor beneficia doar donatorii.La sfarsitul celor 2 saptamani vom extrage la intamplare o donatie iar castigatorul va fi cel care a facut donatia.In concluzie,cu cat mai multe,cu atat mai bine.
Donatiile vor fi SMS-urile,nu paypal si nu transfer bancar.
Cum functioneaza?
Recent ne-am creeat o legatura stransa cu o companie IT si ne ajuta cu aceste console pentru competitie.Pentru a nu creea confuzie consolele sunt noi si sunt modelul PHAT de 60GB.Alaturi de ele veti primi si un tricou EagleSync.
Cum pot castiga?
Dupa cum am spus si mai sus,se va extrage o DONATIE nu un donator,numar de telefon sau cod.Daca trimiti 100 de mesaje ai 100 de sanse sa castigi.Extragerea se va face pe o pagina pe care o vom face publica mai tarziu.
Castigatorul este rugat ca atunci cand primeste coletul sa faca o poza alaturi de premiu.
Daca nu ma joc Cabal sau Aion pot participa?
Desigur,ca sa poti totusi trimite un sms trebuie sa iti creezi un account fie pe www.cabalonline.ro sau www.aion-rev.com si sa dai la Donate.De acolo vei fi directionat catre ce trebuie sa faci.
De unde stiu ca nu e teapa?
Buna intrebare.Daca nu aveti incredere nu trimiteti primele editii,o sa va convingeti mai tarziu.
Concursul va incepe pe 1 Iunie si doar de atunci se vor lua in considerare sms-urile.
Prima editie: 1Iunie - 14 Iunie Castigator: Ticusan Adi
A2a editie: 14Iunie - 28 Iunie Castigator: Alex D.
A3a editie: 28Iunie - 11 Iulie Anonim
A4a editie: 11Iulie - 25 Iulie In asteptare